Specialisaties

Fysiotherapie Zwaag biedt uiteraard algemene fysiotherapie. Wij kunnen u met (bijna) iedere klacht wel helpen. Naast algemeen fysiotherapie hebben wij ook verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten en osteopaat houden hun kennis graag op peil en volgen dan ook regelmatig cursussen en opleidingen. Doordat onze kennis altijd up to date is, kunnen wij u de beste zorg bieden op het gebied van osteopathie en fysiotherapie.

Bij fysiotherapie Zwaag bieden wij de volgende specialisaties: Dry Needling, medical taping, en fysiotherapie bij kanker. Bij Frank Fennis kunt u op dinsdagmiddag terecht met COPD en Parkinson. Op vrijdag geeft hij in De Ridder in Berkhout Parkinson boksen.

Wilt u meer informatie over een bepaalde specialisatie die wij bieden? Op deze website kunt u meer lezen per specialisatie. Houdt u het pijltje van uw muis boven ‘specialisatie’ in ons menu (niet klikken). U krijgt het menu te zien met alle specialisaties die wij bieden. Klikt u op de specialisatie die u zoekt en lees er meer over.

Onze fysiotherapeuten hebben veel kennis, doordat ze al jaren in het vak zitten. Fysiotherapie leer je vooral door te doen. Daarom kunt u, naast onze specialisaties, voor al uw klachten terecht bij ons. In onze praktijk zien wij bijvoorbeeld veel nek-schouder en rugklachten. Ook met dit type klachten hebben wij dus veel ervaring en hebben wij daarom beschreven op onze website.

Klik hier
1
Klik hier voor een afspraak
Welkom op de whatsapp van Fysiotherapie Zwaag. Type voor het maken van een afspraak uw naam in de klacht waarvoor uw een afspraak wil maken. We nemen daarna spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet, Richard en Frank, Fysiotherapie Zwaag.