Zwaag

Iedereen wil lekker kunnen bewegen en zich goed voelen. Door omstandigheden lukt dat alleen soms niet. Dan kan ik (Richard Wuisman) als osteopaat of één van mijn fysiotherapeuten uitkomst bieden. Op een steenworp afstand van de Dorpsstraat vindt u Fysiotherapie Zwaag. Een gezellige praktijk waar wij u graag op uw gemak stellen. Wij hebben dan ook een knusse wachtruimte (geen steriel gedoe) waar u kunt wachten op uw afspraak.

Fysiotherapie Zwaag is gevestigd op de Corantijn in Zwaag. Makkelijk te bereiken voor iedereen. Het fietspad welke de Dorpsstraat en de Corantijn verbindt, leidt direct naar de praktijk. Via de provinciale weg rijdt u ook zo naar de fysiotherapie praktijk. Daarnaast vindt u 2 bushaltes op nog geen 5 minuten lopen. Schijnt het zonnetje, kiest u dan lekker voor de fiets. Anders kunt u gratis parkeren voor de deur of met de bus bij Fysiotherapie Zwaag komen.

Waarom gaat u naar Fysiotherapie Zwaag? Wij onderscheiden ons door een uitgebreide aanpak. Als eerste bekijken we met u wat de reden is van uw klachten. Zodra vast is gesteld welk deel van het lichaam de pijn veroorzaakt, gaat de therapeut samen met u zoeken naar de oorzaak van de klachten. Veel klachten zijn snel duidelijk, andere komen vanuit het niets of die ontstaan geleidelijk. Wanneer de oorzaak is vastgesteld, wordt er door de therapeut een behandelplan opgesteld en samen met u besproken. Als osteopaat heb ik er een andere kijk op dan bijvoorbeeld een fysiotherapeut. Met een combinatie van therapie, mijn kennis van osteopathie, oefeningen en voeding loopt u snel weer fluitend de praktijk uit.

Klik hier
1
Klik hier voor een afspraak
Welkom op de whatsapp van Fysiotherapie Zwaag. Type voor het maken van een afspraak uw naam in de klacht waarvoor uw een afspraak wil maken. We nemen daarna spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet, Richard en Frank, Fysiotherapie Zwaag.