Sharon: Administratief medewerkster

Mijn partner Richard Wuisman had het wel heel druk met het runnen van 2 praktijken, zijn patiënten en verschillende studies. In 2021 liep mijn contract af bij mijn vorige werkgever en kwam ik voor een keuze te staan. Om Richard te ontzien, heb ik ervoor gekozen om zijn administratieve taken over te nemen. Een keuze waar wij beide zeer blij mee zijn. Hij meer tijd voor zijn passie osteopathie en ik kon mij bij het leukste fysiotherapie team van Zwaag ( en Berkhout) voegen.

Op werkgebied had in nog niet te maken gehad met fysiotherapie. Mijn achtergrond ligt voornamelijk bij de reiswereld. Gedurende mijn werkjaren heb ik wel veel ervaring opgedaan met klantencontact en administratieve taken. Het overnemen van de administratie van beide praktijken en het aannemen van de telefoon draai ik dan ook mijn hand niet voor om.

Vanuit mijn verleden in de reiswereld ben ik een dynamische en uitdagende werkomgeving gewend. Om mijzelf ook hier uit te dagen, heb ik begin 2023 een cursus WordPress  gedaan. Hiervoor ben ik met vlag en wimpel geslaagd. Onze websites heb ik daarna gelijke en nieuwe look gegeven. Het beheren en aanpassen doe ik nu zelf. Ook de naamsbekendheid van beide praktijken in Zwaag en Berkhout vergroten en de reclame-uitingen heb ik op mij genomen. Het is ontzettend leuk om zo creatief bezig te zijn.

Mijn werkdagen zijn op dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Eind 2022 ben ik met Richard en onze zoon Jason naar ons droomhuis in Zwaag verhuisd. Hiervoor woonde wij ook al in Zwaag, maar in ons oude huis miste wij een plek voor een kantoor aan huis. Nu hebben we niet alleen een kantoor aan huis, we kijken ook heerlijk uit over het water. Mijn passie ligt nog steeds bij het reizen. Dat proberen wij dan ook zo veel mogelijk te doen. Met twee drukke praktijken komt het er alleen niet altijd van. Met z’n drieën uit eten gaan, vinden wij ook erg leuk.

Naast reizen en uit eten gaan, vind ik het ook heerlijk om tijd met onze zoon door te brengen. Het liefst buiten in de speeltuin of anders bij slecht weer lekker binnen. Samen een treinbaan bouwen, een boekje lezen of filmpje kijken. Doordat wij aan het water wonen, komen er regelmatig eenden, zwanen en meerkoeten op bezoek. Heerlijk om naar te kijken en samen te voeren.

Dol zijn op boekjes lezen en filmpjes kijken heeft Jason van ons beide. Wanneer ik nog wat tijd over heb, lees ook ik graag een goed boek of zet een leuke film op. Dan wel de volwassen variant uiteraard. Wanneer Jason op zaterdagavond heerlijk ligt te slapen, spelen Richard en ik graag bordspellen. We hebben keuze genoeg. Van Catan tot Rummikub en levensweg. Onze smaak is ruim als het op gezelschapsspellen aankomt.

Klik hier
1
Klik hier voor een afspraak
Welkom op de whatsapp van Fysiotherapie Zwaag. Type voor het maken van een afspraak uw naam in de klacht waarvoor uw een afspraak wil maken. We nemen daarna spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet, Richard en Frank, Fysiotherapie Zwaag.