Ons team

Onze fysiotherapeuten: Frank Fennis en Romy Koopman-Knijn

Osteopaat: Richard Wuisman

 

Ik ben Richard Wuisman, geboren in Hoorn, tegenwoordig woonachtig in Zwaag. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na jaren in een grote praktijk gewerkt te hebben, ben ik in mei 2017 gestart met Fysiotherapie Zwaag. In oktober 2018 kwam daar de praktijk in Berkhout bij. Sinds ik afgestudeerd ben heb ik meerdere cursussen en studies gedaan zoals Dry needling, schouderspecialisatie, medical taping en opgeleid tot voedingsdeskundige. Naast mijn werk is sporten altijd een passie van mij geweest. Ik ben tegenwoordig ook vaak hardlopend in en rondom hoorn te vinden.

In 2020 ben ik afgestudeerd als Osteopaat. Dit betekent dat u alleen nog afspraken osteopathie bij mij kunt maken. Meer over osteopathie vindt u op de pagina van Osteopathie West-Friesland. Voor fysiotherapie kunt u terecht bij Frank en Nina.

Ik ben Frank Fennis, sinds 1993 ben ik fysiotherapeut, gymleraar en ergonoom. Het is mijn passie met mensen om te gaan. Als fysiotherapeut probeer ik altijd tot de kern van het probleem te komen, waarbij ik naar de gehele persoon blijf kijken. Mijn specialiteiten zijn het beoordelen van beweging, herstellen van instabiele gewrichten en verhelpen van langdurige klachten. Mijn hobby’s liggen vooral op het sportieve vlak. Zo houd ik van wielrennen, hardlopen, tennissen en zeilen. Ook breng ik aardig wat uurtjes door met klussen in en om huis.

Ik ben Romy Koopman-Knijn en sinds 2011 ben ik fysiotherapeut. Het mooiste aan mijn vak vind ik het contact met mensen. Mijn bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van klachten, zowel met het geven van uitleg over de klacht, behandelingen op de behandelbank en oefenen in de oefenzaal. Het is leuk dat elke klacht weer anders is en elk persoon weer andere doelen heeft. Ik vind het belangrijk dat mensen zelf controle krijgen over hun eigen lichaam. Dat ik mensen kan leren inzien wat ze zelf kunnen doen. Naast fysiotherapie vind ik het leuk om te lezen, wandelen met mijn hond en ben ik gezellig druk met mijn gezin.

Klik hier
1
Klik hier voor een afspraak
Welkom op de whatsapp van Fysiotherapie Zwaag. Type voor het maken van een afspraak uw naam in de klacht waarvoor uw een afspraak wil maken. We nemen daarna spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet, Richard en Frank, Fysiotherapie Zwaag.