Kwaliteit

In het hele land worden geregeld cursussen georganiseerd voor fysiotherapeuten. Fysiotherapie Zwaag zal ook af en toe dicht zijn vanwege cursusdagen. Gelukkig kunnen fysiotherapeuten zelf kiezen welke cursus zij gaan volgen. Hierbij kies ik voor cursussen die het best aansluiten bij de klachten die ik dagelijks in de praktijk zie.

Om in het landelijk kwaliteitsregister te komen (het CKR, centraal kwaliteitsregister) moet de therapeut elke 5 jaar voldoende cursussen volgen. Aangezien ik cursussen erg interessant en leerzaam vind is dit geen enkel punt. Het helpt mij ook om u nog beter te kunnen helpen bij alle soorten blessures.

Op de website van Trustpilot kunt u uw ervaringen met Fysiotherapie Zwaag delen. Schrijft u een recensie, zodat andere patiƫnten weten wat ze aan ons hebben en wat ze kunnen verwachten. Klikt u hieronder op de link om op de juiste pagina van Trustpilot te komen.

Klik hier
1
Klik hier voor een afspraak
Welkom op de whatsapp van Fysiotherapie Zwaag. Type voor het maken van een afspraak uw naam in de klacht waarvoor uw een afspraak wil maken. We nemen daarna spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet, Richard en Frank, Fysiotherapie Zwaag.