Rens: Fysiotherapeut

Mijn eerste droom was piloot worden. Na het afronden van mijn HAVO bleek dat er niet in te zitten. Ik ben toen begonnen aan de opleiding tandtechnicus. Na ruim 10 jaar als tandtechnicus gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor iets nieuws. Doorgroeien binnen de tandheelkunde zag ik niet zitten. Na wat speurwerk ben ik bij de opleiding fysiotherapie terecht gekomen. In 2016 heb ik deze opleiding succesvol afgerond.

Het vak fysiotherapie past heel goed bij mij. Het fascineert mij ontzettend hoe het menselijk lichaam werkt. Het is iedere keer weer een uitdagende puzzel van waar en waarom heeft iemand klachten. Elk lichaam is anders, dus het oplossen van de puzzel vergt een persoonlijke aanpak en behandeling. Ik ben dol op dit maatwerk en het verhelpen van uw klacht(en). Dat staat uiteraard voorop. Eén van de belangrijkste aspecten van het leven is gezondheid en een gezond lichaam. Het is voor mij ontzettend waardevol hier een rol van betekenis in te mogen spelen.

Ik ben als algemeen fysiotherapeut begonnen bij Fysiotherapie Zwaag. Er zijn heel veel leuke cursussen, specialisaties en opleidingen binnen de fysiotherapie. Het uitkiezen van specialisaties vind ik dan ook best lastig. Het liefst doe ik ze allemaal! In 2023 heb ik twee leuke cursussen mogen doen. In mei 2023 heb ik de cursus Dry Needling gedaan en in november Medical Taping. Zeer interessante cursussen die ik succesvol heb afgerond. Voor de toekomst hoop ik mij nog verder te kunnen verdiepen in het vak. Mogelijk dat ik zelfs de opleiding tot Manueel therapeut mag gaan volgen.

U kunt mij zowel in de praktijk van Zwaag als Berkhout vinden. Op maandagmiddag, dinsdag en vrijdag werk ik in Zwaag. Op maandagochtend en woensdag ben ik in Berkhout.

In Hensbroek ben ik geboren en getogen. Een gezellig dorp waar ik vroeger graag ging zwemmen of van de zon genieten bij het meertje van Hensbroek. Tegenwoordig woon ik met mijn twee dwergkonijnen van 10 jaar oud in Heerhugowaard. Met mooi weer ga ik echter nog steeds graag naar het meer van Hensbroek om te zwemmen.

In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of kijk ik een leuke serie of film. Met mooi weer ga ik graag naar buiten voor een heerlijke wandeling. Ik heb heel veel hobby’s waar ik mijn vrije tijd aan besteed. Ik sport graag of speel VR flight sim of doe aan ‘Do it yourself’. Ook spreek ik graag af met familie of vrienden.

Klik hier
1
Klik hier voor een afspraak
Welkom op de whatsapp van Fysiotherapie Zwaag. Type voor het maken van een afspraak uw naam in de klacht waarvoor uw een afspraak wil maken. We nemen daarna spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet, Richard en Frank, Fysiotherapie Zwaag.