Specialisaties

Dry Needling
Een methode waarbij met een dunne naald pijnlijke spieren kunnen worden behandeld. Vrijwel meteen tijdens de behandeling worden de spieren minder pijnlijk. Deze behandeling pas ik regelmatig toe bij nek-/schouderklachten, tennis-/golfersellebogen, rugklachten, bekkenklachten, hamstring- en kuitblessures. Meer informatie over Dry Needling vindt u hier.

Schouderspecialist
Sinds 2010 heb ik vele schouders behandeld. Ik beoordeel de schouder, maar tevens de omliggende gewrichten om een goed behandelplan op te stellen voor uw klacht. Meer informatie vindt u hier.

Sportblessures
Veel blessures ontstaan met sporten. De afgelopen jaren heb ik veel voetbal-, handbal- en hardloopblessures behandeld. Zelf ben ik al jarenlang sporter en heb veel ervaring met tennis en hardlopen. Door deze ervaring denk ik mee met de sporter om te kunnen blijven sporten én om zo snel mogelijk weer fit te zijn.

Medical tape
De populaire en elastische kleurentape wordt ook bij Fysiotherapie Zwaag toegepast. Er zijn een aantal standaard methodes om met tape te helpen bij het herstel. Fysiotherapie Zwaag doet dat volgens het Easytaping principe. Door deze methode toe te passen kan ik de tape zo aanbrengen dat u hier meteen plezier van heeft. Hierdoor kan ook het herstel veel makkelijker plaatsvinden. Meer informatie over deze manier van tapen vindt u hier.

Voedingsdeskundige
Om te herstellen van blessures, ontstekingen en andere kwalen is voeding heel belangrijk. Voedingsstoffen zorgen ervoor dat er herstel kan plaats vinden. Verschillende kwalen hebben ook wel wat verschillende voedingsstoffen nodig op een bepaald moment in het herstel. Extra informatie over wat ik als voedingsdeskundige voor u kan betekenen vind u op de voedingsdeskundige pagina.

Klik hier
1
Klik hier voor een afspraak
Welkom op de whatsapp van Fysiotherapie Zwaag. Type voor het maken van een afspraak uw naam in de klacht waarvoor uw een afspraak wil maken. We nemen daarna spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet, Richard en Frank, Fysiotherapie Zwaag.